5 Comments

  1. The force unleashed 3. Gillade grafiken men tempot behövs ökas i gameplayen.

  2. såg väldigt barnvänligt ut, inget blod inga kroppsdelar som flög! och väldigt linjärt ! tack men nej tack!

  3. Star Wars har blivit så jädra misshandlat i alla medium de senaste åren så det måste till något riktigt speciellt för att jag ska bli intresserad. Får plus för singleplayer men nja... vette fan.<br />Klart det heter AT-AT. Ingenting annat.

  4. Tror inte folk vill åt själva momentet lemlästning med blood and gore direkt utan mer ha det så realistiskt som möjligt. Dvs att om man får en ljussabel tvärs igenom kroppen from side to side borde man rimligtvis gå av, inte få ett orange skrubbsår och somna? The Witcher 3´s take on detta om vad som händer när man blir huggen med ett svärd hade varit snyggt i detta spel imo, men kanske inte det man vill ha heller i ett star wars-spel? ¯_(ツ)_/¯

  5. på tal om wookies, var det bara jag som tyckte de såg undernärda och sjuka ut?

Leave a Reply